ЕВРОГАЗБУДСЕРВИС

Газовые заправки АГЗП АГЗС Газовозы ГНС

Автономное газоснабжение Оборудование LPG

Прейскурант на природный газ с 1.02.17

НАК «Нафтогаз Украины» объявил стоимость природного газа для промышленности с 1 февраля 2017 года. Привязка конкретных тарифов для разных субъектов хозяйствования зависит от объёмов закупки, условий оплаты и состояния предыдущих расчётов с компанией.

По сравнению с январём 2017, в феврале цены увеличиваются на 21-22%. Повышение тарифов связано с ростом цен на природный газ в странах ЕС.

Примечание:
Закон Украины «О рынке природного газа», действующий с 1 октября 2015 предусмотривает поставки природного газа по ценам, которые свободно устанавливаются между поставщиком и потребителем, исключая предусмотренных настоящим Законом случаев.
C целью обеспечения общественных интересов на участников рынка природного газа — в исключительных случаях и на определённый период — могут возлагаться специальные обязанности в объёме и на условиях, которые определяет Кабинет Министров Украины.

грн за 1000 м³   Департамент реалізації газу: +380 44 586 3524
Категорії споживачівУмови застосування ціниЦіна природного газу як товару з ресурсу НАК «Нафтогаз України», без ПДВПДВ¹ до ціни газу як товаруЦіна природного газу як товару з ПДВ
Довідково:

1) Ставку податку на додану вартість визначено Податковим кодексом України від 02.12.10 №2755-VI (із змінами і доповненнями).

2) Кінцевий споживач окремо має сплатити вартість транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами. Тарифи на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами встановлено постановою НКРЕКП від 29.12.15 №3159 «Провстановлення загального тарифу на транспортування природного газу, тарифів на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами» (із змінами і доповненнями).

123456
Промислові споживачі, теплоелектроцентралі для промислових та власних потреб, суб’єкти господарювання, які виробляють теплову енергію, у тому числі блочні (модульні) котельні, установлені на дахові та прибудовані (виходячи з обсягу природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії, яка використовується підприємствами, організаціями та іншими суб’єктами господарювання (крім установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів), інші споживачі, які не підпадають під дію Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (відносин у перехідний період)IМісячні обсяги використання природного газу: від 50 000 м³.
За відсутності заборгованості перед Компанією за попередні періоди
За умови попередньої оплати до періоду (календарний місяць) поставки газу7 679.001 535.809 214.80
За умови оплати протягом або після періоду (календарний місяць) поставки газу8 451.001 690.2010 141.20
Суб’єкти господарювання, які виробляють теплову енергію, у тому числі блочні (модульні) котельні, установлені на дахові та прибудовані (виходячи з обсягу природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії, яка використовується підприємствами, організаціями та іншими суб’єктами господарювання (крім установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів), промислові споживачі, теплоелектроцентралі для промислових та власних потребIIМісячні обсяги використання природного газу: до 50 000 м³ включноВідповідно до укладеного договору8 451.001 690.2010 141.20
Інші споживачі, які не підпадають під дію Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (відносин у перехідний період)IIIМісячні обсяги використання природного газу не регулюються. За наявності заборгованості перед Компанією за попередні періодиВідповідно до укладеного договору8 451.001 690.2010 141.20
Постачальники для подальшої реалізації газу установам та організаціям, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, суб’єктам господарювання, які виробляють теплову енергію, у тому числі блочні (модульні) котельні, установлені на дахові та прибудовані (виходячи з обсягу природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії, яка використовується підприємствами, організаціями та іншими суб’єктами господарювання (крім установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів), промисловим споживачам, іншим суб’єктам господарюванняIVМісячні обсяги закупівлі природного газу не регулюютьсяВідповідно до укладеного договору8 451.001 690.2010 141.20

Джерело: сайт
НАК «Нафтогаз України»